vintage commode,baby commode,babykamer commode,leuke commode,hippe commode,duurzame commode,witte commode,commode met lades,ikea commode,babykamer compleet,complete babykamer

Van vintage commode tot modern: check onze tips

Ben je op zoek naar een mooie vintage commode of zoek je een baby commode in een andere stijl? In dit blog zet ik een aantal mooie commodes voor op de babykamer voor je op een rij.

De babykamer inrichten

Het inrichten van de babykamer is zo leuk om te doen. Er zijn zo veel leuke babykamer accessoires en spullen te koop. Maar voordat je gaat stylen, is het natuurlijk goed om te weten wat voor babykamer het gaat worden. Krijgt de baby een echte jongens babykamer, wordt het een meisjes babykamer of kiezen jullie misschien voor een gender neutrale babykamer? Willen jullie een leuke wieg voor de baby of kiezen jullie voor een baby ledikantje? Genoeg om over na te denken dus, maar wat je echt wel nodig hebt, is een commode. Dit is erg handig voor het opbergen van o.a. luiers, rompertjes en natuurlijk om je kindje op te kunnen verschonen.

Tip: check ook even het blog met babykamer inspiratie.

Van vintage commode tot modern

Vintage is helemaal in. Ook voor op de babykamer! Voor een vintage commode kun je natuurlijk een oude commode op de kop tikken en ‘m pimpen, maar als je hier geen zin in hebt dan zijn er ook hele mooie vintage commodes te koop. Hieronder zet ik een aantal hele hippe commodes voor op de babykamer op een rij.


Vintage commode tip 1: romantische commode

vintage commode,babykamer commode,baby commode,lichtblauwe commode,commode scandinavisch,cam cam copenhagen harlequin commode,hippe commode,mooie commode

Wat een prachtige commode is dit! Het ontwerp, het ruitjes effect in de deurtjes aan de voorkant, de kleur… Zowel mooi voor in een vintage interieur als op een vintage babykamer. Ook verkrijgbaar in het crΓ¨me, grijs en wit en hier te koop.

Goed nieuws: als je graag nog meer babykamer meubels in deze stijl wilt, check dan ook deze bijpassende vintage kledingkast even.


Nog een mooie vintage commode…

vintage commode,babykamer commode,baby commode,sebra commode,commode scandinavisch,donkergrijze commode,hippe commode,mooie commode

Wist je dat het Deense merk Sebra ook een hele toffe vintage commode in het assortiment heeft? Staat heel mooi in combinatie met dit mooie kinderledikant en peuterbed… Hier te koop.


Vintage commode met lades

vintage commode,babykamer commode,baby commode,commode scandinavisch,bopita emma commode,hippe commode,mooie commode,babykamer compleet,complete babykamer,bopita babykamer

In het rijtje met vintage commodes mag deze mooie vintage commode met lades ook zeker niet ontbreken. De mooie pasteltint, de scheve pootjes: helemaal leuk! Wil je de babykamer compleet in deze stijl hebben? Dan zijn er van dit merk nog veel meer leuke en bijpassende babykamer meubels verkrijgbaar. Meer informatie vind je hier.


Retro commode voor op de babykamer

babykamer commode,baby commode,hippe commode,mooie commode,ukkepuk vrolijk commode,retro commode,zeegroene commode,cyaan commode

Als je een echte eyecatcher op de babykamer wilt, dan heb je misschien wel interesse in deze ietwat retro commode. Hier te koop!


Witte commode met lade en kastjes

babykamer commode,baby commode,witte commode,hippe commode,mooie commode,ukkepuk leuk commode,strakke commode

Deze witte commode bevat een lade en twee deurtjes met in het midden van het kastje een legplank. Lekker veel bergruimte dus! Hier te koop.


Hippe vintage commode met lades

vintage commode,babykamer commode,baby commode,commode scandinavisch,hippe commode,mooie commode,bopita job commode,babykamer compleet,complete babykamer,bopita babykamer

Een prachtige commode met maar liefst drie lades in een soort visgraat motief. Mooi hoe dat hout combineert met de kleur zwart. Heel hip! En goed om te weten: er zijn nog meer meubels uit deze serie te koop. Meer informatie vind je hier.


Witte commode met lades

babykamer commode,baby commode,witte commode,hippe commode,mooie commode,bopita fenna commode,complete babykamer,babykamer compleet,bopita babykamer

Door de scheve pootjes kan deze commode ook wel door voor een vintage commode. Handig ook met die drie lades. Wil je de babykamer compleet maken met meer meubels in deze stijl? Kijk dan hier.


IKEA commode die ook kan als bureau

babykamer commode,baby commode,commode scandinavisch,hippe commode,mooie commode,duurzame commode,stuva commode,stuva babykamer,stuva meubels,stuva babykamer meubels

Deze IKEA commode is wel heel erg handig. Hij beschikt over veel lades en vakjes en kan eventueel ook gebruikt worden als bureau. Handig!


Welke vintage commode vind jij het mooist?

Zie ook: