speelgoed opbergen,opbergmeubels,opbergkast,ladekast,speelgoed opruimen,tips speelgoed opbergen,opbergmand,speelgoed opbergkast

Speelgoed opbergen: de mooiste opbergmeubels

Hoe zorg je ervoor dat je ’s avonds rustig op de bank kunt zitten zonder al dat speelgoed in het zicht? Door te investeren in een mooie opbergoplossing die ook nog eens fraai staat in je interieur. Een ding is zeker: na het speelgoed opbergen in onderstaande opbergmeubels kun jij lekker relaxed zitten en genieten van een mooie opgeruimde kamer.

Speelgoed opbergen tip 1: ladekast van IKEA

nordli kast ikea,nordli ladenkast,kast met veel lades,ladekast ikea,witte ladekast,speelgoed opbergen,opbergmeubel,opbergkast

Deze fijne opbergkast hebben we zelf in onze woonkamer staan. Man, man: wat een ruimte biedt deze kast! En wat is het ’s avonds lekker opgeruimd als manlief en ik samen op de bank zitten. In de bovenste lade liggen de knutselspullen, in de middelste la de spelletjes en de onderste lade ligt vol met LEGO. Ook in de andere lades kun je nog heel veel andere spullen kwijt. Kortom: een ideale kast voor het opbergen van speelgoed! Hier te koop (in diverse uitvoeringen).

Speelgoed opbergen tip 2: ladekast in Scandinavisch design

tenzo dot ladekast,speelgoed opbergen,opbergkast,ladenkast,

Houd je van Scandinavisch design? Dan zal deze ladekast prachtig staan in je interieur. De kast beschikt over drie lades, waarin je heel wat speelgoed en knutselspullen georganiseerd kunt opbergen. Echt een mooi opbergmeubel wat ons betreft. Ook verkrijgbaar in het wit en lichtgrijs. Meer informatie vind je hier.

Een klassieker voor speelgoed opbergen: STUVA opbergbank

stuva opbergbank,speelgoed opbergen,speelgoed opruimen,opbergkast,opbergmeubel,opbergbank

Dit is natuurlijk een echte klassieker! We hebben er zelf drie van in huis staan ;-). Een ideaal ding dus als je het mij vraagt en bovendien niet duur. Je shopt deze STUVA opbergbank hier.

Opbergkast voor speelgoed tip 4:

idasen kast ikea,stalen kast,donkerblauwe kast,opbergkast,opbergmeubel,speelgoed opbergen

Check deze stoere, stalen petrol blauwe kast van IKEA dan. Staat vast heel cool in een industrieel interieur. In het bovendeel en de twee lades kun je aardig wat spullen kwijt. Heel tof! Hier te koop.

Speelgoed opbergen tip 5: handige opbergbank

klepbank,opbergbank,camcam harlequin klepbank,opbergmeubel,opberg oplossing,bankje waar speelgoed in kan,speelgoed opruimen

Wij zijn verkocht! Wat een schattig klepbankje is dit. Verkrijgbaar in diverse kleuren en hier te koop.

Speelgoed opbergen tip 6: hippe opbergmand

opbergmand vtwonen,hippe opberg mand,speelgoed opbergen,speelgoed opruimen

Naast een ladekast of een ander opbergmeubel kun je er natuurlijk ook voor kiezen om speelgoed op te bergen in een opbergmand. En dat doe je dan natuurlijk wel in stijl met deze opbergmand van vtwonen. Hier te koop.

Stoere kistbank met leren grepen

kistbank vt wonen,groene kistbank,opbergmeubel,opbergkast,speelgoed opbergen,speelgoed opruimen

Wij vinden ‘m tof: deze kistbank van vtwonen. De leren grepen en de petrol groene kleur maken het tot een super stoer opbergmeubel. Hier te koop.

Nog een klassieker: de TROFAST kast

trofast opbergcombinatie,trofast ikea,speelgoed opbergen,opbergkast voor speelgoed,opbergmeubel,ladekast

Deze mogen we natuurlijk niet overslaan: de TROFAST opbergcombinatie van IKEA. Wat je er ook van vindt: georganiseerd is ‘ie en je kunt er een heleboel speelgoed in kwijt! Hier te koop.

Speeltafel met opbergruimte

Nieuw bij IKEA is deze handige DUNDRA speeltafel met opbergruimte. Je kind kan hier heerlijk aan spelen en is hij/zij uitgespeeld? Dan berg je het speelgoed gemakkelijk op in de lades. Topding! Hier te koop.

speelgoed opbergen,opbergmeubel speelgoed,dundra speeltafel met opbergruimte,kinder speeltafel,kinderkamer inspiratie,tips en ideeen kinderkamer

Kinderboekenkast met opbergruimte

speelgoed opbergen,kinderboekenkast,kinder boekenkast,boekenkast voor kinderen,boekenkast ikea,BERGIG,kinderkamer inspiratie,tips en ideeen kinderkamer

Nog zo’n handig ding van IKEA: deze kinder boekenkast met opbergruimte. Onderin de kast bevindt zich een lade waarin je speelgoed kunt opbergen. Top idee wat mij betreft! Hier te koop.

Met dat speelgoed opbergen moet het dus wel goed komen. Succes!

Zie ook: