Goedkoop naar Disneyland Parijs met deze budget tips

Ga je naar Disneyland Parijs en ben je op zoek naar budget tips? Lees dan dit blog en kom erachter hoe je een hoop geld kunt besparen tijdens je bezoek aan je favoriete Disney figuren!

Goedkoop naar Disneyland Parijs

Disneyland is geweldig, voor jong en oud. Ik gun het dan ook iedereen om hier een keer naartoe te gaan. Zodra je het park inloopt, ben je in een andere wereld. De sfeer, de muziek, de geur… Het is magisch om je onder te laten dompelen in de sfeer van Disney… Maar, heel eerlijk: Disney kost ook geld en bedragen kunnen aardig oplopen als je je niet goed voorbereidt. Met onderstaande budget tips kun je aardig wat geld besparen en meer genieten van je bezoek aan Disney. Lees snel verder!

Budget tips 1: boek altijd een aanbieding!

Ga nooit zo maar op de bonnefooi naar Disney en boek altijd als er een aanbieding is. Plan je trip ruim van tevoren en ga, als het even kan, buiten de schoolvakanties om. Een aanbieding Disneyland Parijs boeken, kan je echt enorm veel geld schelen. De laatste keer dat wij gingen (we wilden toen graag verblijven in een hotel in Disney), profiteerden we van 25% korting op een Disney hotel inclusief halfpension (inclusief ontbijt en vouchers die we in konden zetten bij een aantal Disney restaurants). Dit scheelde ons aardig wat geld.

Budget tip 2: boek een hotel in de buurt van Disney

De goedkoopste accommodaties in Disneyland Parijs zijn hotel Santa Fé en de huisjes van Davy Crockett. Zoek je een goedkoop hotel buiten Disney? Dan ben je ook vaak een stuk voordeliger uit. Oké, deze hotels zijn vaak een stuk eenvoudiger, maar wat maakt het uit?! Je bent toch de hele dag in het park. Let op: regel wel op tijd je toegangstickets voor Disney. Hieronder zetten we een aantal budget hotels voor je op een rij die niet al te ver van Disneyland Parijs liggen. Ze beschikken veelal over een (gratis) parkeerplaats en liggen vaak in de buurt van een trein- of metrostation, waardoor je gemakkelijk heen en weer kunt reizen naar en van het Disneyland treinstation. Deze accommodaties zijn in ieder geval heel betaalbaar:

budget tips,goedkoop naar disneyland parijs,goedkoop overnachten bij disneyland parijs
Dit budget hotel ligt op een kwartiertje afstand van Disneyland Parijs…

Budget tips 3: regel zelf je eten