Een avontuurlijke gezinsvakantie

Dit jaar gaan wij voor het eerst in de zomervakantie naar Oostenrijk. Tijdens onze autoritten richting Italië waren we zo betoverd door het prachtige berglandschap, dat we tegen elkaar zeiden: “hier moeten we toch ook echt eens naartoe”. Maar tot nu toe, kozen we steeds voor een land en streek met veel zon. Van Oostenrijk weet je het immers toch niet helemaal zeker… Maar, nu we dit jaar in de meivakantie al een heerlijke zonvakantie op Kos hebben beleefd, hebben we besloten deze zomer dan toch een keer naar Oostenrijk te gaan. We hebben er veel zin in, want Oostenrijk is prachtig!

avontuurlijke gezinsvakantie,zomervakantie in oostenrijk,gezinsvakantie oostenrijk,zomer oostenrijk,gezinsbestemming oostenrijk,vakantie met kinderen salzburgerland,tips salzburgerland met kinderen,salzburgerland card
Wandelen in een schilderij…

Avontuurlijke gezinsvakantie i.p.v. strandvakantie

Onze vakantie in Oostenrijk hebben we geboekt bij Pharos Reizen. Deze reisorganisatie biedt een zeer gevarieerd aanbod aan autovakanties die vaak ook heel leuk voor kinderen zijn. Bovendien waren we ook nog eens verrast door de aantrekkelijke prijzen, en dat in het hoogseizoen. We verblijven in een hotel in de buurt van de Achensee (ook wel ‘De zee van Tirol’ genoemd), waar van alles te beleven is. En we gaan er prachtig wandelen en fietsen, en natuurlijk lekker zwemmen in het heldere water van de Achensee zelf. Aan het meer liggen er diverse mooie speeltuinen en er is een speciaal programma met allerlei (sportieve) activiteiten waar kinderen aan mee kunnen doen. Kortom: het wordt een wat meer avontuurlijke gezinsvakantie in plaats van een strandvakantie dit jaar!

Houd je ook van een avontuurlijke vakantie met het gezin, check dan zeker de site van Pharos Reizen eens. Je vindt er allerlei mooie en actieve reizen die je met het gezin kan doen. Van een surfvakantie in Frankrijk en een fietsvakantie in Catalonië tot aan bergbeklimmen in Noorwegen en kajakken en raften in Kroatië.

actieve gezinsvakantie,sportieve gezinsvakantie,sportieve vakantie met kinderen,surfvakantie met kinderen,fietsvakantie met kinderen,wandelvakantie met kinderen,actieve vakantie met kinderen
Très cool: een surfvakantie in Frankrijk!

Zie ook: