Cadeau meisje 6 jaar: tips en ideeen

Zoek je een cadeau voor een meisje dat 6 jaar wordt? In dit artikel zet ik een aantal tips en ideeen voor je op een rij. Alle inspiratie die je hieronder vindt, zijn gebaseerd op eigen ervaringen. Onze eigen dochter is net zes geworden, dus ik kan je precies vertellen wat zij leuk vindt!

Cadeautips meisje 6 jaar

Soms is het best lastig om te bedenken wat een meisje van zes jaar nu precies allemaal leuk vindt. Wat voor smaak heeft ze? Is het een echt ‘meisje meisje’ of houdt ze juist van hele stoere dingen…? Er zijn zoveel leuke spullen die je cadeau kunt doen. Hieronder vind je een aantal tips en ideeen.


Cadeau meisje 6 jaar tip 1: skeelers/inlineskates

Veel kinderen vinden het heerlijk om buiten te spelen. En wat is er dan leuker dan een goed paar skeelers? Een mooi cadeau, waar een kind echt iets aan heeft. Zelf vind ik deze inlineskates van het merk Nijdam erg leuk. Ze zijn van goede kwaliteit en de kleuren zijn zo vrolijk. Vergeet trouwens ook niet om meteen goede beschermers aan te schaffen als je skeelers koopt. Wel zo veilig!

meisjes skeelers nijdam,inlineskates nijdam,cadeautips meisje 6 jaar,verjaardag meisje 6 jaar tips en ideeen

Meisjes cadeautip 2: walkie talkies

Deze wilde mijn dochtertje heel graag hebben voor haar zesde verjaardag: walkie talkies. En ik kan mij daar alles bij voorstellen, want hoe leuk is het om samen met je vriendinnen lekker op afstand te kunnen babbelen… Superleuk toch! Onderstaande walkie talkies zien er niet alleen heel cute uit; ze doen het ook nog eens heel goed (ik kan het weten, want we hebben ze zelf thuis). Op een afstand van 3 km werken ze nog steeds!

Hier te koop.

cadeau meisje 6 jaar,cadeau tip meisje 6 jaar,zes jaar cadeau,somstyle walkie talkies,kinder walkie talkies,roze en blauwe walkie talkie,tips en ideeen verjaardag meisje 6 jaar

Cadeau meisje 6 jaar tip 3: LEGO Friends

Dat LEGO zowel voor jongens als voor meisjes leuk is, weet natuurlijk iedereen. Heerlijk om lekker te bouwen met al die steentjes en daarna allerlei avonturen uit het dagelijks leven na te spelen. LEGO Friends heeft zoveel leuke pakketten in het assortiment. Zelf hebben we hier de glamping, de kapsalon en Emma’s modewinkel in huis staan. Een van de nieuwste LEGO sets van LEGO Friends is het Heartlake City Grand Hotel (41684). De droom van iedere LEGO Friends fan…!

lego heartlake city grand hotel 41684),tip cadeau meisje 6 zes jaar,meisje cadeau 6 jaar,kind 6 jaar cadeau tips,verjaardag meisje zes jaar tips en ideeen
De droom van iedere LEGO Friends fan: het LEGO Friends Heartlake City Grand Hotel…

Verjaardagscadeau tip 4: aquabeads

Als je een cadeau zoekt voor een kind dat van knutselen houdt, denk dan eens aan aquabeads. Aquabeads lijken een beetje op het principe van strijkkralen (je maakt er allerlei figuurtjes mee), alleen hoef je je figuurtjes niet te strijken, maar plak je ze aan elkaar vast d.m.v. water. Is je figuurtje klaar, dan gebruikt je kind gewoon de sprayflacon. Wel zo fijn, want zo hoeft het strijkijzer niet meer aan en kunnen ze van a tot z zelf maken!

Hier te koop.

aquabeads beginners studio,aquabeads set,cadeau tips en ideeen meisje 6 jaar,tips verjaardag meisje zes jaar,knutselen cadeau meisje

Cadeau meisje 6 jaar tip 5: boek van de Zoete Zusjes

Veel kinderen van zes jaar kennen ze wel van Youtube: de Zoete Zusjes. Maar wist je dat er ook verschillende leuke boeken van de zusjes Saar en Janna zijn verschenen? Het nieuwste boek heet De Zoete Zusjes gaan op vakantie. In dit boek reizen de meiden af naar een tropisch eiland. Wat zouden ze daar allemaal beleven…?

Hier te koop.

cadeau meisje 6 jaar,cadeau meisje zes jaar,cadeau tips en ideeen meisje 6 jaar verjaardag,tips cadeau zes jaar,de zoete zusjes op vakantie,boek de zoete zusjes

Meisjes cadeau tip 6: K3 dansmat

Meisjes van 6 jaar vinden de liedjes van K3 over het algemeen erg leuk. Mijn dochtertje danst tenminste regelmatig met haar vriendinnetjes de Farao Dans na. Of ze rolschaatsen hier door de kamer op de plaat van Roller Disco ;-). In mooie K3 outfits uiteraard. Zoals de Farao jurk of onderstaand Rollerdisco pak…

Hier te koop.


Tip 7 leuk cadeau meisje 6 jaar: Fidget Pop It

Op school heeft bijna iedereen er eentje: de fidget pop it. Bekend geworden door TikTok en verkrijgbaar in allerlei kleuren en vormen. Pop its werken stress verlagend en zijn ook gewoon just voor de fun! Onderstaande unicorn bijvoorbeeld, is hier te koop. In het blog met TikTok cadeaus vind je trouwens nog meer toffe cadeautips voor TikTok fans.

cadeau meisje 6 jaar,cadeau tips en ideeen meisje zes jaar,verjaardag meisje 6,cadeau ideeen 6 jaar,unicorn pop it,fidget pop it regenboog unicorn

Tip 8: L.O.L. Surprise Dance Dance Dance poppen

De poppen van L.O.L. Surprise blijven populair. Iedere keer weer komen er nieuwe figuren uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze hippe dans pop die licht geeft in het donker kan dansen op een echte ronddraaiende dansvloer? Leuk om mee te spelen en van een mooie kwaliteit.

Hier te koop.

l.o.l. surprise modepop dance dance dance,omg dance miss royale,cadeau meisje 6 jaar

Cadeau meisje 6 jaar tip 9: iets voor op de kamer

Meisjes van zes hebben over het algemeen een hoop speelgoed dat ook weer moet worden opgeruimd. En waarmee kan dat beter dan met deze klapkratjes van de HEMA? Hip voor op de kamer, makkelijk te stapelen en leuk om te geven met misschien nog een leuk cadeautje erin…? Verkrijgbaar in allerlei kleuren en te koop vanaf € 3,50.

klapkrat hema

Cadeau meisje 6 jaar tip 10: voor de paardenmeisjes

Veel meisjes (en jongens!) zijn dol op paarden! Rond deze leeftijd beginnen sommige kinderen zelfs al voorzichtig met paardrijles. Speciaal voor paardenmeisjes zijn er allerlei toffe cadeaus te koop, zoals deze prachtige etui van Miss Melody bijvoorbeeld.

Je shopt deze leuke paarden etui hier.

cadeau meisje 6 jaar tips en ideeen,miss melody etui,unicorn cadeau,paarden cadeau,cadeautips meisje 6 jaar,zes jaar cadeau tip

Welk cadeau voor een meisje van 6 jaar vind jij het leukst?

Zie ook: