Bureaustoel kind: met deze tips zit je kind goed!

Wie zoekt op bureaustoel kind, zal heel wat kinder bureaustoelen tegenkomen. In dit blog zet ik een aantal mooie en fijne bureaustoelen voor jongens en meisjes voor je op een rij.

Bureaustoel kind: onmisbaar bij het maken van huiswerk

Toen mijn zoon in groep 5 zat, kreeg hij voor het eerst huiswerk mee van school. We vonden het toen tijd om een goed kinderbureau en een fijne bureaustoel voor hem aan te schaffen, zodat hij in alle rust eens aan bureau kan gaan zitten om zijn huiswerk te maken of te leren.

Ook in de corona tijd – vooral in het voorjaar toen de intelligente lockdown was – merkten we hoe belangrijk het is als je kind een plekje in huis heeft waar hij of zij zich kan terugtrekken en rustig zijn of haar huiswerk kan maken. We waren blij dat we het jaar ervoor bij IKEA een goed bureau en een goede bureaustoel voor onze zoon hadden aangeschaft.

Zoek je ook een goede bureaustoel voor je kind? Dan zet ik hieronder een aantal tips voor je op een rij!


Houten kinder bureaustoel

Onderstaande bureaustoelen vind ik mooi, omdat ze zo basic en naturel zijn. De stoel is – zoals je kunt zien – verkrijgbaar in het berken/wit en in het wit en blijft goed op zijn plek staan. Ook is ‘ie in hoogte verstelbaar. Bijzonder fijn is de prijs. De stoel kost € 29,95.


Bureaustoel kind op wielen

Een bureaustoel op wieltjes zorgt ervoor dat je kind zich goed kan verplaatsen. Onderstaande kinder bureaustoelen beschikken over wielen en kunnen in hoogte worden versteld. Een bureaustoel dus die met je kind meegroeit! Te koop voor € 39,95.


Ergonomische kinder bureaustoel

Een goede, verstelbare stoel die makkelijk in elkaar te zetten is en – net als bovenstaande stoelen – ook over wieltjes beschikt. Handig is de voetenbank, hierdoor hoeft je kind niet met zijn of haar benen te bungelen. En het kussentje zorgt ervoor dat ‘ie ook lekker zit. Kortom: een fijne, kwalitatief goede bureaustoel waar kinderen heel wat jaren mee zullen doen. Te koop voor de prijs van € 69,95.


Voetbal- of paarden bureaustoel

Tja, en als je kind helemaal paardengek is of wild is van voetbal, dan zijn er nog deze bureaustoelen. Helemaal leuk voor op een paarden slaapkamer of een voetbalkamer. De paarden bureaustoel en voetbal bureaustoel zijn hier te koop.


Game bureaustoel

Weer heel iets anders is een game stoel. Hierin is ook heel veel keuze. Mocht je een bureaustoel voor je zoon of dochter zoeken en hij of zij houdt van gamen, dan is een game bureaustoel zoals deze zeker iets om te overwegen. In onderstaande stoel kun je uren zitten en er zit nog verlichting in ook. Hier te koop.

game stoel,game bureaustoel met verlichting,zwarte game bureaustoel,in hoogte verstelbare stoel kind

Bekijk ook het blog met tips voor een game slaapkamer.


Welke stoel spreekt jou het meeste aan?

Zie ook: