Kinder verkleedkleding: van ninja tot prinses!

Kinder verkleedkleding: we hebben er thuis twee bakken vol mee staan. Of het nu gaat om een prinsessenjurk of een Spiderman pak: we hebben het allemaal. Mijn kinderen vinden het heerlijk om zich te verkleden. Ook als het geen Carnaval is, maar juist gewoon op een doordeweekse dag of in het weekend. Hoe dan ook: verkleedkleding is altijd leuk om in huis te hebben.

Leuke kinder verkleedkleding

Net doen alsof je een prinses of Spiderman bent: niets leukers dan je lekker te verkleden en helemaal op te gaan in je rol, toch?! Bijna iedereen heeft wel verkleedkleding in huis. Of wat dacht je van een paar oude hakken, een jurk of een ouderwetse hoed? Gooi dit beslist niet weg, want kinderen vinden dit geweldig!

Ben je op zoek naar carnavalskleding of leuke verkleedkleding voor je kind? Hieronder zet ik de leukste kinder verkleedkleding en carnavalskleding voor je op een rij.


Kinder verkleedkleding tip 1: Pikachu onesie

pikachu onesie,pokemon onesie
Pikachu onesie

Pokemon is super populair bij kinderen en deze Pikachu onesie zal bij een hoop kids dan ook zeker in de smaak vallen! Leuk om je in te verkleden, maar ook zeker fijn om tijdens een regenachtige zondagmiddag lekker in te gamen. De Pikachu onesie is onder meer hier te koop. Oh ja: is je kind fan van Pokemon? Bekijk dan ook onze tips voor een Pokemon slaapkamer.


Kinder verkleedkleding tip 2: L.O.L Suprise verkleedjurk

Is je kind, net als onze dochter, helemaal fan van de L.O.L surprise? Check dan deze outfit! Met deze L.O.L verkleedjurk steelt je kind de show met carnaval! Of tijdens een LOL feestje…! Je kunt ‘m hierΒ bestellen.

kinder verkleedkleding,lol jurk
L.O.L verkleedjurk

Een kleine Max Verstappen…

Is je zoon of dochter een echte fan van de Formule 1? Dan mag deze coole Max Verstappen verkleedkleding zeker niet ontbreken in de verkleedkist. Dit Max Verstappen pak voor kinder carnaval of gewoon voor op de zondagmiddag, als je samen met je zoon of dochter Formule 1 gaat kijken! Hier vind je meer informatie over dit leuke Formule 1 verkleedpak

kinder verkleedkleding,max verstappen pak,formule 1 kostuum kind,verkleedkostuum max verstappen
Max Verstappen kostuum
 

Kinder verkleedkleding: LEGO Ninjago verkleedpak…

Is je zoon of dochter fan van LEGO Ninjago? Check dan dit LEGO Ninjago kostuum. Het pak bestaat uit een bovenstuk mat lange mouwen, een broek, twee handschoenen en een half masker. Wij vinden dit echt een supervet pak. Net echt, toch?! Hier kan je kind eindeloos in spelen… Meer informatie over dit LEGO Ninjago verkleedpak vind je hier.

Lego Ninjago kostuum

Net zo mooi als Sofia het prinsesje…

Ken je de Disney tekenfilmserie ‘Sofia het Prinsesje’ al? Deze Sofia het prinsjesje jurk is toch de droom van elk meisje?! Heel schattig vinden wij zelf.Β Deze Disney Prinses Sofia jurk voor meisjes is perfect om zich te verkleden als prinses voor Carnaval of een thema feestje! Meer informatie over deze prinsessenjurk vind je hier

Sophie het prinsesje kostuum

En wat dacht je van deze prachtige prinsessenjurk?

kinder verkleedkleding,prinsessenjurk mooie,great pretenders verkleed
Prinsessenjurk

Kinder verkleedkleding: Elsa Frozen 2 jurk

Heb je de nieuwste Frozen film al gezien? Ook in deze film dragen zowel Anna als Elsa weer de mooiste jurken. En die wil je natuurlijk zelf ook wel dragen. Hieronder zie je een Luxe Elsa Frozen 2 jurk. Beslist een succes voor meiden die helemaal fan zijn van de film! Onder meer hier te koop.

Elsa jurk…

Net zo schattig als Minnie Mouse…

Met dit leuke Minnie Mouse jurkje voel je je een echte Minnie Mouse. Dit kinderkostuum ‘Disney Minnie Mouse Winter Wonderland’ bestaat uit een jurkje met bontranden en een haarstrikje met muisoren en is in verschillende maten verkrijgbaar.

Meer informatie over dit Minnie Mouse kostuum vind je hier.

Minnie Mouse jurkje

Dit Unicorn pak zit heerlijk!

kinder verkleedkleding,unicorn onesie,unicorn verkleedpak,unicorn kostuum
Unicorn onesie

Unicorns zijn overal… En wij snappen wel waarom, want ze zijn gewoon hartstikke leuk! Met dit unicorn verkleedpak kun je zelf een unicorn zijn. Superleuk toch?! En het pak (eigenlijk is het een unicorn onesie) zit ook nog eens heerlijk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.Β Hier vind je meer informatie over dit leuke unicorn pak.

En wat dacht je van deze superleuke unicorn jurk? Mag niet ontbreken in de kast met kinder verkleedkleding!

kinder verkleedkleding,unicorn jurk meisje,eenhoorn jurk meisje
Unicorn verkleedjurk

Zelf kinder verkleedkleding maken? Dat kan ook!

Duiker

Deze eerste tip kwam ik tegen op internet. Men neme twee frisdrankflessen die je een kleurtje geeft, wat tape om ze bij elkaar te plakken, een zwarte legging en shirt, duikbril op. En voila, klaar is je duiker!

Zelf een duikpak maken
(bron: delineateyourdwelling.com)

Kleine pizzabakker

Dit is een hele makkelijke… Ik vond het idee op internet. Is jouw kind ook zo dol op pizza? Met een koksmuts op en een gestreept t-shirt aan tover je je zoon of dochter zo om tot pizzabakker. Misschien heb je nog wel ergens een speelgoedpizza liggen en oh ja, zo’n Italiaans snorretje is er natuurlijk ook zo bij getekend :-). Wel zo leuk!

kinder verkleedkleding,pizzabakker carnaval
Kleine pizzabakker (bron: andreasnotebook.com)

Een superschattig schaapje…

Kleine jongens en meiden zullen dit schattige schapenpakje – dat ik tegen kwam op internet- geweldig vinden. En deze kinder verkleedkleding is zo gemaakt. Het enige wat je nodig hebt, is een wit t-shirt waarvan je de mouwen afknipt en een grootverpakking wattenbollen. Plak de bolletjes d.m.v. een lijmpistool een voor een op het shirt en maak er een mooie haarband bij. Easy does it!

kinder verkleedkleding,schaapje,zelf verkleedkleding maken,origineel carnavals kostuum
Lief schaapje…(bron: thetastefulllife.com)

Voor alle Super Mario-fans

Is je kind fan van Super Mario? Dan is dit ook wel een hele leuke! Ik vond het idee op internet. Het enige wat je nodig hebt, is een tuinbroek, een rood of groen t-shirt en een bijpassend petje. Paar knopen erbij van geel papier en finito………”let’s go!” Super Mario verkleedkleding bestellen? Dat kan hier.

super mario kinder verkleedkleding,super mario kostuum kind
Super Mario kostuum en Luigi pak
(bron: thekennedyadventures)
 

Welke kinder verkleedkleding vind jij het leukst?

Zie ook: